Studio Matris d.o.o.

Pristaniška ulica 12
6000 Koper, Slovenija

T 051 393 770
E info@sprintaj.si


O nas

Podjetje Studio Matris (prej Matris Design) iz Kopra se je od svoje ustanovitve leta 2003 iz prvotno grafičnega podjetja razvilo v sodobno inovativno podjetje, ki nudi poleg grafičnih tudi najnaprednejše storitve na področju digitalnega tiska.

Danes, v svojem že sedemnajstem letu uspešnega delovanja, je naš studio vrhunsko in  izjemno kakovostno opremljen z najsodobnejšo opremo. Najnovejša tehnologija nam omogoča, da svoje znanje, kreativnost in zagnanost prelivamo v vrhunsko dovršene izdelke in storitve, ki izpolnjujejo visoka pričakovanja naših strank in doprinesejo k uspešnosti njihovega podjetja.

Z vlaganji v najnovejše tehnologije procesa tiskanja in informatizacijo delovnih stopenj skrbimo za konstantno nadgradnjo svojih storitev na področju digitalnega tiska in s tem za zadovoljstvo naših strank: zagotavljamo hitre in kakovostne inovativne rešitve v skladu z naročnikovimi željami, visoko kakovost izdelkov in storitev po zelo konkurenčnih pogojih in, ne nazadnje, hitro odzivnost na morebitne spremembe v  željah naročnika v teku celega procesa izdelave produkta.

V želji, da zadovoljimo potrebe kupcev in se odzovemo na vse večje povpraševanje, smo razvili tudi spletno trgovino sprintaj.si, ki omogoča enostavno naročanje tiskovin kar preko spleta.

Naš cilj je, da svojim strankam in poslovnim partnerjem vsakokrat znova zagotovimo vrhunsko dovršen izdelek, ki bo izpolnil njihova pričakovanja in postal del njihovega uspeha.

Kontakt

Naslov

Studio Matris d.o.o.
Pristaniška 12
6000 Koper
 

Kontakt

T 051 393 770
E info@sprintaj.si

 

Podatki

ID za DDV: SI74410296
Matična: 6702554000
IBAN SI56 2900 0005 1399 769
(Unicredit Banka Slovenija d.d.)

sprintaj.si